fredag, mars 13, 2009

26 dagar kvar

Somnade på spikmattan halv tio igår kväll. Vaknade 6.30 utvilad!! Har inte hänt på år och dar :-)
Frukosten tog inte emot ett dugg. Linfröshoten slank ner tillsammans med det rumstempererade citronvattnet. Kokade polentagröt på sojamjölk, till det blåbär och banan. En halv grapefrukt med lite honung, äta med sked. Hann även koka en kopp nyponte, tyvärr försent för att vara i tid på jobbet...

Förmiddagen förflöt bra, inget kaffesug, ingen huvudvärk. Provade Friggs lakritste. Rekommenderas!

Lunchade på potatissoppan från gårdagen och en skål tomat, avokado och löksallad. Avslutade med den andra grapehalvan, chasewnötter och russin. MÄTT.

Promenerar runt Gültza. 30 minuter.

Funkar bra till kl två.... PRECIS SOM VANLIGT. Trött, huvudvärk, rastlös, orkeslös. Trodde jag skulle skonas fram till 16 då jag laddat så rejält till lunch. Men icke. Inte ens lakritste hjälpte, fast det smakade lika bra som innan. :-)

Handlade till grekisk sallad. Impulsköpte Brämhults apelsinjuice och en påse valnötter. Stillade suget. (+ Se & Hör o. Svensk damtidning :-O !)

Halloumi och lite tzatiski. Vet inte om det är "riktig" detox, men en början iaf.

För att summera dagen så har den varit lite upp och ned. Framåt eftermiddagen ägnade min hjärna sig en hel del åt att tänka på choklad, kakor m.m. Men det har inte ett dugg med detoxen att göra, utan det är som sagt PRECIS SOM VANLIGT!

Inga kommentarer: