tisdag, mars 24, 2009

16 dagar kvar

Uppdaterar gårdagen. Tuffaste dagen hittills. Snart hälften kvar. Det är lååång tid utan bröd, pålägg, pasta och "vanlig mat". Samtidigt har det gått fort, så det blir nog inte några större problem ändå. Helt klart en morot att blogga och berätta på jobbet om detoxen. Inte lika lätt att avbryta. Måste ju fortsätta bara av prestige... Haha. Så om du vill bryta vanor, skrik ut det till så många som möjligt, till hela världen om det behövs. Pressen ökar, och man vill ju inte att det sluta som i Peter och vargen :-/

Trött på måndagsmorgon. För trött för att fixa något mättande till frulle. Banan och te. Om ens te.... minns inte. Avundsjuk på J som skulle vara hemma dagen till ära.

Lakritste
både för- och eftermiddag.

Satt med administrativa uppgifter hela dagen så jag var ju åtminstone fokuserad på vad jag gjorde. Då glömmer man ju både hunger och sug. Men på lunchen "kraschade" fokuseringen. Gick i kylskåpet säkert 3 ggr. Den känslan är sååå irriterande. En morot var inte ens att tänka på. J uppmuntrade med ett russinpaket som hjälpte ända tills jag var tillbaka på jobbet. Lunchen bestod av 3 skivor halloumi och en stor salladstallrik (rivna morötter, isbergs, tomater, gurka, paprika och majs). Ingen höjdare med andra ord, men bra bukfylla.

Teèt räddade mig senare.

Stekte skivade champinjoner och pressade över citronsaft. Blandade ner lite soltorkade tomater. En avokadohalva och en grillad majskolv. Till middag.

Champinjoner har bra konsistens jämfört med det eviga tuggandet av grönsaker. Det smakar lite likt fläskfile. Och dessutom så ser det ju ut som det också!

Ok. Keep going. Bara 15 dagar kvar nu! Vad tusan ska jag göra efter det???

Inga kommentarer: