söndag, april 05, 2009

4 dagar kvar

Simmade på Pontusbadet med J och bonus.

Det är som vanligt lika skönt, och jag bannar mig själv för att man allt som oftast hamnar i soffan ist för resa sig upp från arslet. Vi har varit på badet 3 gånger efter renoveringen av duschrummen, som tog över ETT ÅR! Varannan dag herrarnas och varannan damernas. Vad gjorde byggarna??? Fikade? Ja iaf allt annat än la kakel. För det kan väl inte ta ETT ÅR att byta ut kakel i 2 duschrum och bygga ut en bastu?

I övrigt är badet ritat från ett vinnande bidrag i en arkitekttvävlig på 50-talet och har ca 180.000 besökare om året. Så det var ju på tiden att bastulaven byttes ut.

Är kanske liiite mer irriterad och grinig än vanligt. Är oxå liiite mer less då detoxen än vanligt. Hoppas att kommande vecka går i en sjuhe-vetes fart. Är inte less på dagens mat: Grönt te, banan, tacos utan köttfärs med grönsaker, mörk choklad....... men på att det bara var just det.

Ska börja "fuska" lite lite varje dag från och med nu. För att under påskhelgen återgå till lite mer normala maträtter och intag = svulla ... ;-) Till tacosen blev det lite riven ost, och ett tacoskal. Får se vad det finns för delikat att erbjuda imorgon?

Den redigerade bilden kommer ursprungligen från www.lulea.se

Inga kommentarer: