söndag, januari 15, 2012

31 december 2011 New Years Eve

Nyårsafton var i förrgår, men ändå minns jag inte mycket. Det blir nog lätt så när dagarna är lika. Stranden, bästa platserna närmast vattnet såklart. Jocke gick ner och paxade tidigt innan vi andra hade vaknat. Tog med sig kaffe upp till rummet och höll på spilla ner halva hissen. Det gör han inte om säger han så nu får jag ligga här i sängen och skriva utan morgonkaffe. Det blir en vattenflaska ist.
Vi låg länge på stranden och kamelen Oscar vandrade förbi flera gången. O hade byggt en pyramid längst nere vid vattenbrynet som han vaktade varje gång Oscar red förbi. Jag läste Lady Di boken och vilade i solsängen. J snorklade ganska mycket. Vi snorklade tillsammans. O vägrade snorkla överhuvudtaget och jag mutade han med 400kr, för att han alls skulle stoppa ner huvudet under vattnet.
Vi var verkligen ute i sista sekunden och hade inte bokat någon middag eftersom vi hade bestämt att inte betala något extra för nyår. Det fanns dock bord på den Indiska resturangen i ”The Mall” (som är ett slags gemensamt torg för alla fyra hotellen här på området.) Massvis med mat. Vi var proppmätta när vi gick därifrån och promenerade ner på Joker bar där vi hade en hel soffa bokad för oss själva. Klockan var vid åtta, vi satt där någon timme och sedan gick vi på rummet någon timme till för att invänta midnatt och 2012. Tillbaka på Joker Bar igen, och nedräkning av 2011. Skål och gott nytt år!!

Inga kommentarer: