söndag, januari 15, 2012

2 januari 2012

Stranden. J snorklade lääänge och såg stora fina fiskar, och rev man kunde simma ovanför. I havet rakt nedanför där vi ligger och solar oss är det sandbotten och de rev som finns är inringade med bojar & snören, men simmar man en bit bort till nästa strand så finns det mer rev som är fria. Jag låg mest och läste hela dagen, och är snart igenom halva boken. Önskar jag läste snabbare och att jag läste mer överhuvudtaget. Det har blivit alldeles för lite av det senaste åren. Trots bokcirkeln….:-/
Olle bygger pyramider varje dag och idag på stranden träffade han en kompis som också var i byggbranschen. Vi kom till stranden ganska sent men det är inga svårigheter alls att få platser så vi har lagt ner förhandsbokningen nu. Men för att ha första parkett till poolen krävs det dock fortfarande att man paxar i tid.
Lunchburgare på Sunset tillsammans med tre ryska killar som rökte konstant. Lata livet. Vi blev kvar till bland de sista på stranden och solen hann nästan gå ner bakom bergen. Fick kaffe som värmde av beachboysen. Klockan åtta hade vi bokat bord på Thai garden så vi låg och vilade på rummet ganska länge och man hann bli riktigt trött. Olle höll nog på att somna. Jag läste om Lady Di, som nu har varit gift ett par år med sin Charles. Men man vet ju tyvärr hur den slutar. J gick iväg till Vings servicekontor och bokade en Jeepsafari till dagen därpå. Kamelridning och besök i en Beduinby. Gick lös på närmare tusenlappen. När han kom tillbaka blev det mat på Thairesturangen, och det var superbra! Riktigt fint ställe och jag piggnade äntligen till.  Trerätters och sedan stannade vi proppmätta till på Joker Bar, där det var internationellt dansuppträdande. Vi fick platser närmast scenen och satt kvar hela showen. Drack lite drinkar och shakade loss… haha… Tror nog lilla partypinglan i mig väcktes till liv litegrann och man blev mentalt 25 år igen. Men med en trött 6-åring i famnen tog vi sikte på hotellrummet ist och la oss i hyffsad tid för att orka vara på stranden lite tidigare dagen därpå. Sov gott!

Inga kommentarer: