söndag, oktober 17, 2010

Dag nånting innan 100 iaf

Internet är igång via Iphone och vi har installerat oss i huset sedan 3 veckor tillbaka! :-) Flyttveckan var det värsta hittills och efter det så har sladdarna till datorn inte blivit uppackade och bloggtorkan är ett faktum.

Dags för en uppdatering alltså, och bilder vore på sin plats, men uppladdningen via Iphone går i snigelfart så det får bli en annan dag. Trots att köket håller på att bli sååå fint! :-) (Fast tydligen skriver jag inte med ambition att ta världsrekord då bilder finna att beskåda längre ner.)

Tvättstugan bländar med vita väggar och supertrendigt golv. Tvättmaskinen går på högvarv och det är hur skönt som helst att inte behöva passa tvättider utan slå igång maskinen när helst andan faller på.

Olles rum är klart sånär som på lister och dörr. Idag hittade jag gardinstängerna längst in i bråten så snart blir traderafyndet alias det 80-tals randiga banantyget från IKEA uppsydda kappor.

Vi sover gott på golvet i gästrummet i väntan på kakelmannen som förhoppningsvis ska färdigställa badrummet så att vårt blivande sovrum står fritt att tapetseras.

Hallen får jämna besök av duktiga Anders som flytspacklar, lägger värmekablar och klinkers innan nästa vecka är till ända (håll tummarna!)

Och köket..... ja det står nästan på plats helt och hållet. Efter hundratals skruvar och god hjälp från vänner och familj så är det bara socklar, passbitar och fläkt som saknas!

Det är alltså hög tid för tapetsering, men jag blev ofrivilligt fånge i en otcäk förkylning som håller mig hostandes och snörvlandes i horisontalläge... Blir inge jobb med andra ord för min del iaf. J däremot lägger golv innan middagen är klar och jag betalar räkningar... för ovanlighetens skull på flera hundratusentals kronor. :-O


Långa kvällar med IKEA skåp....



...Det är både roligt och avkopplande terapiarbete...



Sen fredagskväll, finns inte mycket annat att göra än att se andra arbeta





Är så nöjd med våra val av fronter och vitvaror! :-)

2 kommentarer:

Susanne sa...

Det blir ju jättefint!

minelli sa...

Tack!