fredag, augusti 06, 2010

Dag 6

Torsdag och första dagen på Lulekalaset, gratis. Vi bestämde oss för att jobba halv dag för att sedan käka i något tält, kolla på lite artister och åka karusell. De två sistnämnda aktiviteterna var ämnat för femåringen... Han åkte upp hela åkbandet med sex biljetter och dansade på bordet när Ola spelade. Vi åt fläskfilé & pompa i Royas öltält och vandrade omkring i folkhavet med barnvagn och kryckkäppar.... :-/

Tidigare på dagen revs det för fullt i huset. Två väggar är nu borta, vilket var bland det roligaste hittills. :-) Farfar hjälpte till med kofot och spett, skrattade gott när en hel väg av massivt trä kom farande från taket. Lika hett gick det till att få ner de hemsnickrade väggfasta köksskåpen. Uppfarten full med bråte igen.

Medan J var på femårskontroll med sonen och sonens mor passade jag på att få vardagsrumsväggen (som nu ska bli matrum) sandpapprad. Det har resulterat i att mina underarmar är prickiga av tapetpapperutslag. Det dammar i oändlighet.

Och så fick vi vår första måltid på altanen med bord och stolar, lyxigt värre! :-)


Med buller & bång rasade köket samman



Härlig lunch i solen på altanen

2 kommentarer:

mm sa...

himmel vad ni röjer o vad det verkar gå undan !!!!blir nog att boka in sig på ett målarpass eller liknande...hälsa resten av gänget !!!!
härlig kväll här vid torneälven 20 + o solen ännu högt uppe....

minelli sa...

Maria: Det låter bra! :-)