fredag, december 09, 2011

Början på slutet av vecka 49

Blir nog lite veckonummernördig som lärare. Vecka 49 check! En och en halv vecka kvar till juuuul!!!!! :-)

Eller jul=lov=semester=sol=resa långt bort och bara koppla av..... Ska bli så otroligt skönt. Och dessutom som grädde på julgröten så har det varit en riktigt rolig termin, underbara klasser och tiden har rusat iväg! Att jobba till klockan 15 har verkligen gjort underverk med orken. Jag hoppas innerligt att tiderna håller i sig även i framtiden. Nog om jobbet.

Vi har bokat in oss på en matlagningskurs en förhoppningsvis varm och skön försommarkväll i juni nästa år. Grillkursen grilla som en kung! Känns positivt att ha en sådan trevlig händelse inbokat och se framemot.

Imorgon jobbar J på jobbets öppet hus och jag får en hel lördag för mig själv. Kan alltså välja och vraka på aktiviteter som provrättning, träning och hemmaspa eller julshopping på stan för knappt några peningar överhuvudtaget. Funkar även med en kombination. Tål att sussas på. Kram och godnatt! En hel helg att se framemot! ;-)


Laddar påväg i bilen inför en sista jobbdag innan helg, mycket trafik vid halvåttasnåret



Snö gör det lite ljusare!!



Väntar på middagen som puttrar på spisen, småäter lite god ost (Marqis), surdegsbaguette från Hemmagastronomi och fikonmarmelad. Och småkorvar! Mums!

Inga kommentarer: