fredag, december 30, 2011

29 december 2011 Idag har vi snorklat!

-Det hettar i ansiktet. Idag har vi nog fått färg ropar J från badrummet.
–Dom märker inte löjtnant Groose, det är det fasansfulla kriget pratar Olle för sig själv där han sitter på golvet och leker med legogubbarna.
Jag har tagit en dusch och kollat igenom kameran, rensat bort dubbletter. Borde lägga in filerna i datorn ifall vi gör samma misstag som på Kanarieöarna och slarvade bort kameran.
Klockan är halv sju och vi är snart på väg för att äta middag. Det går knappast enligt planerna. Däremot tar vi minuterna som de kommer. Planen var att gå upp från stranden ganska tidigt, det var ändå moln. Vila någon timme på rummet, gå på en promenad i området och därefter äta middag. (Vi reserverade aldrig något bord idag heller, så det blir buffè) Precis när vi gick från stranden kom solen fram och det där underbara eftermiddagsljuset strålade ner över halmparasollerna. Vi gick förbi den uppvärmda poolen och Olle som knappt badat något idag ville simma lite. Så vi låg på en solsäng och tittade på medan Olle hade skattjakt för sig själv. Vi fortsatte enligt planerna mot hotellrummet men stannade till på baren Rendezvous för lite kortspel, ett glas vin och glass. När vi tillslut kom upp på rummet hade det hunnit bli mörkt utanför, Jocke somnade en stund och jag blir bara hungrigare och hungrigare. Ikväll blir det jeans och Houdini, skönt.
Bad- och solrapporten lyder att vattnet är riktigt varmt, sköönt! Solen värmer alldeles lagom. Det är helt perfekt. Bara kvällarna som är lite kalla. Vattnet är klart och i bor det massor med granna fiskar. Vi snorklade ut ett tag idag och när man kommer till branten är korallerna helt enorma! Det är så coolt! Men lite läskigt också.

Inga kommentarer: