fredag, november 05, 2010

Dag 98 - Neverending story

Tack för orkideèr från jobbet. Tack för spontan middag på Kafelino med barndomskompisen. Skönt som tusan att sitta och avhandla ditt och datt om livets alla kringelkrokvägar vi färdas på, med eller utan karta. Goda dammsugare till kaffet, fast dom var bruna, såg ut som små bajskorvar och smakade som pepparkaksdeg. Undra var man kan köpa sådana? Tack Minelli för att jag orkade kliva upp klockan sju, laga frukost till mig själv och njuta av ensamheten och tystnaden för en gång skull. Tack lilla O för att du är så snäll. Tack väderguden för att du skänker oss lite snö och gör den mörka asfalten vackert pudrigt vit. Tack J för att du jobbar på och faktiskt kors i taket nog är envisare än mig och borrar och mäter och kämpar på kvällar och helger och varje ledig minut du har.

Fredagskvällsprojektet denna afton är att förlänga en vägg, så att köket får sitt rätta utrymme. Fler reglar och gipsskivor och skruvar. The Neverendingstory verkar det som.


Onlinepizza vår vän i nöden. Ovan är lampan som reklamerades men kom tillbaka med en ny fin planka.



Här är den ingen risk att någon skruv sitter lös.... ;-/




Supernärbild på de nya temuggarna från Indiska som jag först fick serverat kaffe i hos frissan, blev kär och köpte egna! :-)

1 kommentar:

Anonym sa...

YEEEAAHAAAOOWW !!!!!!

"Running Wheel"