tisdag, december 23, 2008

Vi firar jul imorgon

...liksom resten av svenska folket antar jag. Hittills har det varit både lite stressigt och lite segt. Som vanligt får jag springa på Smedjan imorgon för att huvudet varit dumt. Tre klappar till lovely J och en till. Puh....

Tur är det i alla fall att det äntligen finns nåt barn med som uppskattar julen på rätt sätt. Som fortfarande tror på tomten & bocken & de sju dvärgarna. Det är riktigt roligt att shoppa klappar till ungar. Vill nästan köpa allt jag pekar på i leksaksaffären. Men man får liksom begränsa sig. Elektronisk bilbana, minigitarr, arbetshandskar, grävmaskin, saccosäck och AC/DC tröja. Det får han. Lite lego och ett 5-myror-är-fler-än-4-elefanter spel till bonuskusinerna.

Vi har just griljerat skinkan och ställt ut Janzon på balkongen. Slängt 4 vörtlimpor som inte jäste och tänkte fortsätta med lite sötsaker. Chokladtryffel med lakrits är ett säkert kort. Ska också prova Leilas rocky road.

bild: www.recept.nu

Sen ska vi slå in alla klappar och äta skagentoast. Haha, det låter ju helt otroligt mysigt.

1 kommentar:

Anonym sa...

Vad ni verkar ha mysat på i jul! Ska genast spara länken till laktrits-chocklad-tryffeln. GOTT NYTT ÅR till både dig och J!